3 idéer til at blive gladere for dit hus

Vores bolig betyder meget for hvor lykkelige vi er. Hvis vi ikke er glade for vores bolig, er det ofte svært at være rigtig glad til daglig, da vores bolig er det sted, hvor vi skal føle os allermest hjemme. Boligen er derfor også det sted, hvor vi slapper mest af og det er derfor vigtigt at være glad for din bolig. Her kommer der et par råd til hvordan du kan blive gladere for dit hjem.

Lav et ynglings hjørne

Det vigtigste for at have et godt hjem, et at have steder hvor du kan slappe af, og være helt dig selv. Det kan være forskellige steder i boligen, hvor du har en unik mulighed for at slappe af, men hvis du ikke har et ”hyggehjørne” i forvejen, bør du i den grad overveje at lave et.

Det kan både være din ynglings lænestol eller plads i sofaen, hvor du slapper af med fjernsynet. Det kan også være en sækkestol eller lænestol i et hjørne af boligen, eller ved et vindue hvor du kan sidde og kigge ud.

Det vigtigste er bare, at det er et sted hvor du kan slappe af enten med en god bog og en kop the eller dit ynglings program i fjernsynet.

 

Giv vinduerne en omgang

Vinduerne virker som en lille del af boligen, men det betyder faktisk meget, at vinduerne er pæne og ikke mindst, at du er glade for vinduerne. Vinduerne i boligen kan sammenlignes som dekoration, de fylder ofte en del af væggen, og det er derfor vigtigt at de ser sådan ud, som du gerne vil have dem til.

Hvis det er længe siden, der er blevet gjort noget ved dine vinduer kan du derfor overveje at give dem en omgang. Du kan enten male vinduerne, hvis de blot trænger til lidt ny farve. Hvis de er gamle og det ikke kan reddes med lidt maling, er det tid til at få nye vinduer. Det er selvfølgelig ikke billigt at få nye vinduer, men det er ofte investeringen værd.

Når du har fået malet vinduerne, eller fået nogle nye, kan du overveje at købe et myggenet til vinduer. Med et myggenet kan du åbne vinduerne, uden at være bekymret for om der kommer en masse fluer ind i mellemtiden.

Indret et godt soveværelse

Det sidste, på denne liste, for at blive glad for din bolig, er at indrette et godt soveværelse. Soveværelset er en vigtig del af boligen, det er her du sover og lader op til næste dag. Det er derfor vigtigt at soveværelset er indrettet, så du kan slappe af på en god måde.

Det første til et godt soveværelse er selvfølgelig en god send, som passer til dig, og den måde du sover på.

I forhold til indretning af soveværelset er det en god idé at tænke over belysningen i soveværelset. Det er godt at have noget skarpt og godt lys til påklædning, men det er lige så vigtigt at have noget mindre kraftigt lys. Det knap så kraftige lys er godt til om aftenen, når du er på vej i seng, da det kan være med til at få dig til at falde ned, så du kan flade hurtigt i søvn. Hvis du engang i mellem, eller måske hver nat, er oppe at tisse, er det også vigtig at have en lampe med noget afdæmpet lys, som du kan tænde. Så undgår du nemlig at vågne for meget op, hvis du alligevel bare skal op og tisse.

Skriv en kommentar