Acana hundefoder er både biologisk korrekt og bæredygtigt

Har du gået med tankerne om at udskifte din hunds hundefoder? Måske fordi du oplever, at dens nuværende foder ikke går så godt i spænd med dens allergier? Eller måske den blot er sensitiv overfor dens kost? Ligegyldigt, hvorfor du ønsker at skifte dens foder, er du dog kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Acana hundefoder, som med garanti vil være det helt rigtige foder til din hund, hvis den blandt andet har allergier eller er sensitiv overfor kosten. Acana hundefoder er nemlig udelukkende lavet af friske ingredienser, og så går det desuden under kategorien ’biologisk kost’. Det vil sige, at Acana hundefoder er et foder, som indeholder alle de ingredienser, som din hund ville have spist helt af sig selv, hvis den levede vildt i naturen. Med dette foder vil din hund derfor også få præcis den mængde kød og protein, som den er avlet til at skulle have. Derudover er alle ingredienserne i Acana hundefoder bæredygtige, og du kan derfor købe det med god samvittighed overfor både din hund og vores miljø! Er du således interesseret i at prøve foderet, så har du lige her mulighed for at gå på opdagelse i et stort og spændende udvalg af Acana hundefoder.

Hunden og den grå ulv har helt samme spise-anatomi

Det er desuden sådan, at alle hunde nedstammer fra den grå ulv, og der er faktisk intet i hundens indre, der er anderledes end hos den grå ulv. Derfor skal din hund altså også spise det samme, som den grå ulv, idet de to har den helt samme spise-anatomi. Det kan du desuden efterleve på en nem og hurtig måde, hvis du vælger at købe Acana hundefoder. Acana hundefoder indeholder nemlig udelukkende kød, som er rigt og nærende og som netop understøtter din hunds evolutionære kost. Det betyder desuden også, at Acana hundefoder hverken indeholder højt glykæmiske kulhydrater, grøntsagsproteiner eller syntetiske tilsætninger.

Kun det bedste af det bedste til din hund

Vælger du desuden at købe hundefoder fra Acana, får du et hundefoder, der udelukkende er lavet på friske råvarer, der tilmed også er dyrket lokalt. Derfor kan du med dette foder til enhver tid være helt sikker på, at din hunds kost består af de bedste af de bedste råvarer. I ingredienslisten på et givent hundefoder fra Acana finder du blandt andet Heritage rødt kød, frilands fjerkræ og æg, vildt- og bæredygtigt fangede fisk, hele frugter og grøntsager og lokalt dyrkede urter.