Arne Jacobsen Svanen – kendt og elsket i generationer

Kender du H.C. Andersens eventyr om den grimme ælling? Så kender du sikkert også den danske designklassiker Arne Jacobsen Svanen. Begge er hvert fald milepæle i dansk historie, og begge bliver nok aldrig glemt. Når det kommer til Arne Jacobsens designklassikere, så var det især hans lækre runde udtryk og buede linjer, der skabte opsigt hos danskerne – disse var nemlig ikke set før indenfor møbeldesign. Derfor gik der heller ikke lang tid, før Arne Jacobsen Svanen, som netop har disse runde og buede linjer, blev kendt og elsket verden over. Arne Jacobsen Svanen er desuden så populær, at den stadig er en fast del af de danske hjem den dag i dag, og også selvom den i første omgang faktisk blev skabt til SAS-Hotellet, og slet ikke med henblik på salg. Har du dog ikke allerede den klassiske stol stående i dit hjem, så kan du altså lige her købe en brugt Arne Jacobsen Svanen.

En stol der vækker opsigt – også den dag i dag

Arne Jacobsen Svanen kom til verden, idet Arne Jacobsen ham selv finder nogle nye materialer, som netop gør det muligt for ham at skabe møbler, der har former og kurver. Dette var, som sagt, helt utænkeligt på det tidspunkt i historien, og derfor vakte stolen også stor opsigt verden over, da det viste sig at lykkes. Resultatet var nemlig en ualmindeligt elegant stol, og placerer du den i et rum, bliver den hurtigt omdrejningspunktet. Stolen kan desuden stå alene, men den kan ligeledes fungere i forbindelse med andre møbler. Med andre ord, er det altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan udrette indenfor indretning med denne stol.

Køb Arne Jacobsen Svanen brugt

Er du således interesseret i at købe Arne Jacobsen Svanen til dit hjem? Synes du dog ikke, at du vil bruge så mange penge på en stol? Så kan du faktisk købe den lækre stol brugt. En sådan stol har desuden får et kærligt hånd, og den ser derfor ud helt som ny – du vil faktisk slet ikke kunne se, at den er brugt. Således vil du altså kunne købe en fantastisk Arne Jacobsen Svanen til dit hjem, men helt uden, at du behøver at tømme din pengepung – og hvem ønsker ikke det?