Find den rette butik til din virksomhed

Er du iværksætter og har efterhånden fået din egen bolig fyldt så meget op med produkter, at du snart ikke kan være der? Du kan nærmest ikke skelne i mellem om, du er på arbejde eller har fri. En løsning til dette vil være at finde en ny lokation til dine produkter og skabe din egen butik. Men hvordan kommer du lige i gang med det projekt? Du vil blive præsenteret for en indledende guide til at finde den perfekte butik til din virksomhed i dette indlæg.

Grib pen og papir

Første skridt er at få alle idéer skrevet ned på papir. Og det er alle idéer. Hvis du før har prøvet at gå nye til projekter, så er det lidt den samme metode, som du skal tænke i. Lav en slags brainstorm, hvor alt kommer ned på papir. Herefter kan du begynde at sortere i idéerne. Idéerne bør omfatte dine krav, forventninger og ønsker til den kommende butik. Det kunne være:

  • Varer i butik og på lager. De skal være i system, så de er nemme at finde
  • Beliggenhed af butik. Skal den være til en stor gade, hvor der kommer mange mennesker forbi, eller vil du have den mere afskærmet? Skal den ligge i indre by eller uden for?
  • Hvordan skal butikken indrettes? Hvad skal der være på guld og i loft?
  • Hvor skal kassen være?
  • Hvilket tema vil du køre?
  • Hvilken belysning?
  • Hvordan skal indeklimaet være?
  • Hvilke møbler ønsker du at have i butikken?

I det hele taget skal du forsøge at danne dig et overblik over, hvor stor butikken skal være, så du kan have alle dine ting, samtidig med at det er ryddeligt og praktisk. Er du allerede opgivne, kan du kontakte en ekspert, som kan hjælpe dig. Klik her for at se mere.

Vil du købe eller leje ny butik?

Hvis du er helt ny iværksætter, og stadig er lidt usikker på fremtiden, kan det være en fordel at starte med at leje et boligmål. På måde har du ikke den samme forpligtelse. Du skal ikke stå med salget af den bagefter, hvis det ikke går, som du håbede.

Omvendt kan du også være helt sikker på, at det er det rigtige, eller i hvert fald have en god mavefornemmelse herom. Du vil gøre alt, hvad du kan for, at virksomheden vil lykkes – uanset konsekvenser. Da bør du gøre en investering, som kan hjælpe dig på vej.

Der er naturligvis aldrig noget, der er sikkert, men du bør være opmærksom på de risici, der er forbundet med et køb og også leje for den sags skyld. Sidstnævnte gælder for eksempel i forhold til, hvad du hæfter for, når du skal af med boligmålet igen.

Skriv en kommentar