Gode råd til den perfekte firmafest

Firmafester kan være vigtige redskaber til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen. Man får snakket om noget andet end det, man måske går og snakker om til daglig, og lærer hinanden lidt bedre at kende. Et bedre forhold imellem kollegaer kan være med til at skabe en bedre stemning på arbejdspladsen og derved også forbedre vilkårene for højere produktivitet og arbejdsglæde. Måske sidder du lige nu og skal planlægge en firmafest, eller også overvejer du at pitche idéen til din chef. Lige meget hvad, giver vi her et par gode råd til, hvordan du får stablet en succesfuld fest på benene.

Sørg for god mad

En af de absolut vigtigste ting at have styr på, når man skal holde en firmafest er maden. Det er den, man som udgangspunkt starter med at samles om, og det er en rigtig god idé at strukturere aftenen efter en menu på flere retter, hvor man så kan finde på forskellige aktiviteter imellem. Det nemmeste er helt klart at bestille noget mad udefra. Hvis dit firma fx ligger i Herning, kan du let finde mad ud af huset i Herning online. På den måde slipper du for selv at skulle stå med ansvaret for maden, og der er ingen af de ansatte, der går glip af noget, fordi de skal stå og kokkerere. Der findes et stort udvalg af forskellige menuer online, så det er heller intet problem at tilrette retterne efter specielle behov.

Lej en karaoke-maskine

En af de ting man kunne bruge som en party-starter, når der er en pause imellem retterne, er noget så simpelt og old-school som en karaoke-maskine. Den japanske opfindelse fungerer altså stadig perfekt, når der skal synges, danses og grines, og når man først har hørt hinanden skråle med på gamle hits fra 80’erne og 90’erne, bliver man altså pludselig meget tætte.