Gør din bolig salgsklar

Er du i tvivl om, hvorvidt du gør din bolig yderst præsentabel og bedst sælgende? Så finder du nedenfor et par gode tips til, hvordan du med få fornyelser, kan investere i din bolig og gøre den salgsklar.

 

Miljøvenlige- og tyverisikrede materialer

Noget af det, der kan have en stor indflydelse på, hvor store chancer din bolig har for at blive solgt, er ting som døre og vinduer. Er boligen af ældre dato, og er det længe siden, at vinduer og døre er blevet tjekket efter i sømmene, er der gode grunde til at få taget et kig på dem, inden du sætter boligen til salg.

Mange kan føle sig skræmt af at skulle ud og investere i nye døre og vinduer som noget af det første ved køb af en bolig. Er vinduer og døre derimod udskiftet til nogle, der er tyverisikre og af gode materialer, kan det vise sig at være en god investering, man har gjort, for ikke kun boligen, men også sig selv om boligsælger.
Nye vinduer er ikke kun med til at sikre huset mod indbrudstyve, de kan såvel gøre indeklimaet i boligen væsentlig bedre, hvilket også er godt at fremhæve i boligfremvisningen. Så selvom det kan koste noget at udskifte vinduer og døre, kan det vise sig at være nogle penge, der er blevet smidt godt ud.

 

Indretning og renlighed

Mange potentielle købere kan have svært ved at forestille sig en hverdag i et nyt hus, hvis det første de bliver budt velkommen til er rod, kaos, spindelvæv og hundehår på gulvet. Sørg derfor for at lufte godt og grundigt ud inden en fremvisning, tør støv af og støvsug, køb nogle friske blomster og sæt i en vase eller to og tænd lidt levende lys i stuen og i køkkenet. Det vil skabe en hyggelig stemning, der nemt vil kunne få mulige købere til at føle sig behageligt hjemme og velkomne.

Det kan også være nødvendigt at gå ud og investere i nogle nye møbler eller andet inventar til boligen, for at få den til at virke så præsentabel som muligt. Det kan enten være en gulvlampe, et gulvtæppe, nye puder til sofaen eller nogle flotte gardiner til nogle store vinduespartier. Klik her for mere information.

Skriv en kommentar