Gør dit hjem salgsklar med disse 3 boligtips

Står du over for et hussalg, og vil du sikre dig den bedste fremvisning over for de potentielle købere, kan du ud fra denne miniguide sikre dig en salgsklar bolig med ganske få tips. Det kræver ikke det store, hvis blot du er klar over, hvilke små forbedringer, der kan lokke de mulige købere i salgsfælden.

Udfør disse projekter for en mere salgsklar bolig

Skab det gode førstehåndsindtryk
Om det er trist vintervejr eller solrig sommer, kan man med ganske få midler få sin bolig og grund til at fremstå præsentabel og indbydende. Sørg for at ryde op i haven og omkring huset, og er det sommer, er det en god idé at huske at slå græsset og sørge for at havemøblerne er sat frem og er rene. Selvom huset skal sælges, er det vigtigt at få det til at se beboeligt og hjemligt ud, så køb nogle pæne blomster og planter, der passer til årstiden og plant i krukker rundt på terrassen.

Rengøring og oprydning
Når det udvendige er på plads, er det tid til at tjekke de indvendige rammer. Ryd også op her og sørg for at rengøre alle husets værelser med en god udluftning inden fremvisning og sæt gerne nogle friske blomster i vaser og tænd levende lys i stuen. Det gør det både hyggeligt og varmt, og får køberne til at føle sig hjemme, når de træder ind af døren. Et opryddet hjem gør det også nemmere får køberne at se sig selv bo i jeres hus.

El-reparationer
Hav styr på husets mange el apparater, når I sætter boligen til salg. Det får husets værdi til at stige, og giver køberne større lyst til at købe huset fremfor, hvis de selv skal i gang med at reparere eventuelle skader eller mangler ved en indflytning. Invester i en fagmand, der kan komme ud og kigge nærmere på jeres elinstallationer, el-tavler eller andet elektricitet. Få tilbud på el-reparation her og præsenter med sikkerhed et fuldført hjem ved fremvisningen.

Skriv en kommentar