Her er din Black Friday guide

Hvis du er ny til Black Friday, ved du måske ikke, at det oprindeligt kun var i butikkerne, der var supertilbud. Men som årene er gået, har fænomenet også spredt sig til mange webshop´s. Black Friday bliver hvert år afholdt fredagen efter den amerikanske højtidlighed thanksgiving. Du kan følge nedtællingen på blackfridaycounter.dk. Black Friday er først kommet til Danmark i løbet af de seneste år. I 2011 begyndte online butikker at have tilbud på Black Friday, men først I 2015 havde fænomenet gennembrud i de fysiske forretninger.

Online eller i butikken?

Et godt sted at starte vil være at finde ud af, om du vil shoppe online eller i butikkerne. Begge dele har sine fordele. Ved online shopping kan du få et større udvalg og overblik over de forskellige vare end i butikkerne. Ved online shopping bliver varerne også sjældent udsolgt, som de kan blive i butikkerne. Hvis du vælger at tage ud i forretninger, kan du få lov at mærke på kvaliteten af varen. Nogle gange kan man godt føle sig lidt snydt, når man shopper på nettet, kvaliteten af varen man modtager, lever ikke altid op til ens forventninger.

Skab dig et overblik og lav en plan

Når du har valgt, om du vil shoppe online eller i forretningerne, kan du overveje, hvornår du gerne vil handle. Det er smart at have en plan for, på hvilket tidpunkt på dagen du gerne vil handle. På den måde sikre du dig, at du kan, få købt det du gene vil, inden det bliver udsolgt. De to sidste væsentlige ting er, at du skal finde ud af, hvad du gerne vil shoppe og hvor henne. Det kan blive uoverskueligt, hvis du ikke har en plan for din shopping. Du kan derfor med fordel, inden du handler, ligge en plan for hvad du skal handle, hvorhenne og i hvilken rækkefølge.