Hussalg – sådan fremskynder du processen

Beslutningen er taget, du skal af med huset. Og nu vil du gerne bare have salget overstået, så du kan fokusere på dit nye hjem. Du tænker måske, at det hele nu er op til mægleren, men der findes også ting, du selv kan gøre for at fremskynde salget af dine gamle bolig.

Førstehåndsindtrykket er vigtigt

Førstehåndsindtrykket er som i alle andre af livets aspekter essentielt. Giv derfor haven en ordentlig overhaling med græsslåning og luning, så den ser så indbydende ud som muligt. Sørg desuden for, at der ser pænt og ryddeligt ud i gangen, som oftest er det første rum, en potentiel køber træder ind i. Når førstehåndsindtrykket er klaret, kan du bevæge dig videre til de andre rum, som også skal fremstå ryddelige og indbydende.

Investér lidt ekstra i din bolig

At lægge lidt ekstra penge i det hus, du gerne vil af med, kan hurtigt belønne sig i sidste ende.
Hvis du bor i et hus af ældre dato, kan en nedslibning af gulvene og en frisk gang maling på væggene gøre en verden til forskel. Husk på, at neutrale farver som hvid og beige appellerer til flere end hidsige farver som gul og postkasserød. Skal du have professionelle til at udføre kan det blive en bekostelig affære. Har du brug for et tilskud, kan du få hjælp hos Smslåner.dk/.
Du kan også gøre din bolig mere attraktiv med en efterisolering. Det kan måske virke som en uoverskuelig post for økonomien, men denne forbedring kan ende med at afspejle sig i den endelige salgspris.

På det lidt billigere plan kan du købe tæpper, puder og planter, som kan være med til at skabe en mere indbydende og hjemlig stemning. På den måde kan køberne lettere se sig selv flytte ind og ikke mindst føle sig hjemme i huset.