Lav en goodiebag til huskøberne

Forhandlingerne er afsluttet og begge parter kan ånde lettet op. Det er både spændende at være køberne af et nyt hus, og men også at være dem, som fået solgt sit hus. Som sælger af et hus, kan det være en sød og betænkelig gestus at lave en goodiebag til huskøberne, som tak for handlen. Det kan også være den anden vej rundt selvfølgelig.

Hvad skal der i en goodiebag?

En goodiebag er en pose, som er fyldt op med forskellige gode ting og sager. Derfor er det også en god og personlig måde at give en lille ting til huskøberne. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan fylde i posen , så det handler bare om at være kreativ – og så behøver det heller ikke koste en formue. Her er nogle idéer til, hvad man kunne fylde i:

  • Chokolade, kaffe, bolsjer, småkager eller andre lækkerier er altid en sikker vinder.
  • Brochurer fra oplevelser, som ligger i nærområdet. Det er altid godt at have et overblik over, hvad man kan lave, når man er faldet til i sit nye hus.
  • Brev med anbefalinger til gode ting at lave i nærområdet. Det kunne eksempelvis være beskrivelserne af den bedste løberute i området, en fabelagtig kælkebakke eller den bedste børnevenlige badestrand. De ting, som ikke er så nemme at slå op på internettet, og som det derfor er rart at få anbefalet fra nogen, som jo selv har boet i området.
  • Afhængigt af årstiden kunne man lægge en lille pose frø til haven i posen. Det kunne fungere, som et startskud til deres tid i huset, og en måde, hvor de nye huskøbere har mulighed for nemt at mindes den tid, da de flyttede ind i huset.

En goodiebag kunne indeholde nogle af disse forslag, men som sagt, så er det bare fantasien, der sætter grænser.