Nyt bryggers sådan gør du

Hvis du skal have et nyt bryggers, er det lidt ligesom et køkken, for mange gange kan du bygge selv med elementerne. Det er ret smart, for du slipper for at købe et helt bryggers fra samme sted, hvor du så selv kan blande dine elementer. Det giver en fed kontrast til hjemmet, i og med du selv kan sammensætte farver osv.

Hvad er saml-selv-bryggerser?

Et saml-selv-bryggers lægger lidt i ordet, det går ud på du finder de forskellige dele i blade fra virksomhederne. Håndvasken, diverse hvidevarer og skuffer, så bygger du selv bryggerset op, og virksomhederne kommer eventuelt ud for at sætte det op, hvis du ikke kan. Det fede ved at du selv kan vælge hver enkel del, er at du kan være ligeså tosset som du vil, det er dit bryggers og dine ideer. Du skal bare give den gas, vælge hvad du kan lide, om så det er forskellige låger og lign. Byg dit bryggers hos AUBO.

Kør samme stil i hele huset

Vælger du at friske bryggerset op med dyre ting, kan det være en god ide at køre samme stil, at have en rød tråd, ellers kan det nemlig blive noget rod. Du kan selvfølgelig blande forskellige mærker, men det vil se rodet ud. Hold dig gerne til den samme serie, eller samme mærke, så det hele ikke ser uoverskueligt ud.

Prøv noget nyt

Du bliver simpelthen nød til at prøve kræfter med noget nyt, hvis ikke du kan holde til at smide gamle ting ud, jamen så er det bare ærgerligt, for så får du ikke en nyt pæn bryggers/indgang. Der skal nye ting til for det gamle er ikke helt på moden mere, det kan godt være du syntes det er fint, men giv plads til noget nyt, og smid det gamle ud, eller gem på loftet.