Optimer din bolig med ny teknologi

Hvis du står i den situation, hvor du skal til at sælge din bolig og gerne vil have den til at stå knivskarpt, så kan du med fordel læse videre. Det kan du dog også, hvis du kan relatere til nogle af nedenstående problemer i din bolig. Vi vil nemlig give dig indblik i, hvordan man den dag i dag kan løse problemer i boligen med ny teknologi.

Fugt i kælderen

Står du i den frustrerende situation, hvor din bolig er ramt af en fugtig kælder, kan du komme af med dette ved hjælp af en teknologi kaldet elektroosmose. Dette er en teknologi, der fungerer ved hjælp af elektromagnetiske bølger, der sender vandet væk fra at stige op imod kælderens gulv og vægge. Som Nanostone.dk beskriver det, så er fordelen ved dette system kontra alternativerne, at det kan installeres trådløst uden, at der skal bores eller andre ting, som kan gøre skade på boligen.

Med denne smarte teknologi har du altså mulighed for at fjerne lugtgener og skimmelsvamp. Det er dog en nødvendighed at få en fagmand til at kigge på situationen først, eftersom graden af fugtighed i væggene og i gulvet kan variere. Hos mange udbydere af ovenstående herunder eksempelvis Nanostone.dk, kan man få et gratis uforpligtende tjek af fugten i sin kælder. Dette er en rigtig god ide at benytte sig af, eftersom fugtproblemer ikke altid er de samme og derfor ikke skal håndteres ens.

Ny teknologi kan mindske din varmeregning

Et projekt i forskningsprojekt i Middelfart, hvor 127 enfamilieshuse fik erstattet deres allerede eksisterende varmestyring med en ny og intelligent et af slagsen, viste, at man kan spare 7 procent af sin årlige varmeregning. Denne intelligente varmestyring fungerede ved hjælp af en automatisering, der sænkede temperaturen, når huset stod tomt og om natten.

Dette er endnu ikke så udbredt, men projektet viste dog, at det kan være en god ide at få det implementeret. Selvom en teknologisk integration i en sådan grad kan koste mange penge at få installeret, så kan man altså i sidste ende se det som en investering. Gør derfor op med dig selv, om du tror på denne teknologi.

Fordelene ved at få ny teknologi ind i boligen

Der er ikke nogen tvivl om, at teknologiske løsninger som de to eksempler ovenstående vil komme til at dominere boligmarkedet en dag. Det kan derfor være en god ide at få det implementeret før andre. Dette kan endda være med til at lade din bolig stige i værdi. Det er vigtigt at gøre din ejendomsmægler opmærksom på dette, hvis du skal sælge din bolig, således dette kan blive annonceret.

Hvis du allerede er i gang med et byggeprojekt i huset, kan du med fordel overveje at få noget teknologi med ind i det nye byggeri med samme. Det vil sandsynligvis kræve lidt mere arbejde, men det er ofte arbejdet værd, da huset så kan stige i værdi. Samtidig kan du lige så godt få teknologien ind, når du er i gang med at bygge allerede.

Hvis det kræver meget arbejde kan du også overveje at få mere hjælpe til byggeriet udefra, fx fra et nedbrydningsfirma, så du får mulighed for at komme hurtigt i gang med projektet.

Skriv en kommentar