Sådan får du styr på flytningen

Det kan være en langsom proces at flytte. Der er mange ting, der skal sættes i system og pakkes ned. Det ender næsten altid med at der er rod og flyttekasser overalt. Det bliver hurtigt meget uoverskueligt og besværligt. Derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du får styr på flytningen.

Et godt system

Noget af det vigtigste for en overskuelig flytning er, at du har et system, der virker for dig. Hvis du normalt ikke er meget struktureret, så skal du være forsigtig med at gøre tingene for besværlige for dig selv. Det skal helst være så enkelt som muligt, så det hele bliver nemt at overskue. Det er også en god idé at være grundig med mærkater, så du hurtigt kan finde rundt i dine flyttekasser. Samtidig er en flytteproces også en oplagt mulighed for at få ryddet op i dine ting. Her skal du huske også at tænke på din nye bolig – hvordan er rummene? Hvad får du brug for i dit nye hjem? På den måde bliver det også mere overskueligt, når du skal indrette din nye bolig.

Plads nok

Det kan også godt komme til at knibe med pladsen, når du er i gang med at flytte. Der er en masse flyttekasser i hele huset, og det bliver nemt meget rodet. Det kan gøre processen meget langsom og besværlig. Derfor kan det være en god idé at leje noget mere plads i en periode. Der findes både flyttecontainere og fleksible depotrum, du kan leje i den periode, du har brug for det. Så har du lidt ekstra plads til at opbevare de mange flyttekasser, indtil du er helt klar til at flytte. På den måde bliver det også hurtigt en mere behagelig oplevelse. Så har du plads til at få pakket ordenligt i dit eget tempo, så du har styr på flytningen.