Sådan finder du det bedste lån til møblering af bolig

Der opstår næsten altid nogle uforudsete udgifter i forbindelse med salg og køb af bolig. Dette skyldes mange forskellige ting, men mange danskere vælger at købe nye møbler og andet indretning til den nye bolig, da det gamle enten fysisk eller designmæssigt ikke passer ind i det nye hjem. Problemet opstår dog i, at man netop lige har brugt en masse penge på selve boligen, hvorfor økonomien er presset.

 

Det kan derfor være en ide at klikke ind på en dansk sammenligningstjeneste som Fair-laan.dk, hvor du hurtig og nemt kan få en oversigt over lånemuligheder, der matcher din økonomiske situation.

 

Nedenfor har vi udarbejdet en guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du klikker ind på nævnte sammenligningstjeneste med henblik på, at du finder frem til det bedste lån til lige netop din økonomiske situation.

 

1. Få overblik over din privatøkonomi

Du bør først starte med at danne dig et overblik over din økonomiske situation. Du skal finde frem til hvor stort et rådighedsbeløb, som du har, således du ved, om du har råd til at tage et lån uden, at din privatøkonomi bliver for presset til, at du kan tilbagebetale lånet inden for løbetiden.

 

Et lån er alt andet end lige en udgift i dens løbetid, men det varierer meget, hvordan tilbagebetalingen forløber, hvorfor du i dette første step skal tjekke, om du overhovedet har råd til endnu en udgift, inden du går videre i processen med henblik på at finde det mest passende lån.

 

2. Sammenlign lånene

Du har nu dannet dig et præcist overblik over din privatøkonomi og ved også, hvor stort dit rådighedsbeløb er. Du er derfor klar til at undersøge dine lånemuligheder, og dette kan du nemt gøre ved at indtaste din alder og beløbsstørrelse. Du behøver altså ikke at indhente tilbud fra forskellige hjemmesider, så du sparer en masse tid ved at bruge en sammenligningstjeneste som Fair-laan.dk.

 

Du oplever efterfølgende, at der fremkommer nogle lånemuligheder fra forskellige låneudbydere i oversigten. Nu kan du nemt sammenligne de listede lånemuligheder, så du finder frem til det bedste lån. Men hvad skal du lede efter, når du sammenligner lån?

 

3. Løbetid og ÅOP

Tidligere skrev vi om løbetiden, idet denne fremviser hvor lang det som udgangspunkt tager, før lånet er afviklet. Denne skal du derfor være opmærksom på, når du regner på, om din privatøkonomi kan håndtere en ekstra udgift i den oplyste periode.

 

ÅOP er en forkortelse for “årlige omkostninger i procent”. Dette begreb er meget vigtigt, idet du kan bruge ÅOP til at sammenligne de listede lån, idet følgende er indregnet i ÅOP; renter, gebyrer og andre omkostninger. ÅOP er derfor et omfattende begreb og fungerer derfor godt til at sammenligne lån med.

 

4. Ansøg om lån

Du skal ikke stille sikkerhed, så det er en yderst nem proces at ansøge om dit favorit lån. Det tager ofte ikke mere end et par minutter at ansøge, og i mange tilfælde får du svar inden for 1 time.