Sådan pepper du din indretning op med få midler

Trænger du til forandring i din bolig og din indretning? Nogle gange skal der slet ikke ret meget til, før du kan se store resultater. Derfor behøver det hverken at være svært eller dyrt at peppe din indretning lidt op.

Giv dine vægge nyt liv

Det er ikke kun møbler, nips osv., der er en del af indretningen og udtrykket i et rum. Du kan gøre rigtig meget ved både vægge, lofter og gulve også. Du kan især udnytte dine vægge til at skabe forandring i et rum. Hvis du har helt hvide vægge, kan du f.eks. male dem i nogle friske farver, hvis du har mod på det. Du skal huske på, at de altid kan males igen, så du behøver ikke være nervøs for at kaste dig ud i det. Du kan også sætte tapet på dine vægge, hvis du vil gøre noget lidt anderledes. Du kan finde rigtig meget fint tapet, der matcher lige præcis din indretning. Ellers kan du pynte dine vægge med hylder, plakater m.m.

Skift dine lamper ud

Hvis du ønsker en hel anden stemning i et rum, kan det nogle gange hjælpe at skifte belysningen ud. Belysningen i et rum har nemlig rigtig meget at skulle have sagt, når det gælder stemninger. På et kontor vil det f.eks. være rarest med et neutralt ovenlys, hvor det på et soveværelse kan være behageligt med et lidt varmere lys. Det kommer helt an på, hvilket stemning du går efter, og hvad rummet bruges til.

Pynt med fine tekstiler

Noget af det der kan gøre din indretning mere hyggelig og behagelig, er forskellige former for tekstiler. Det vil sige puder i din sofa og på din seng, fine tæpper på gulvet, et plaid i din sofa, lange flotte gardiner, lækkert sengetøj osv.