Tagrenovering – Læs om fordelene her

Det kan være en dyr fornøjelse at få udskiftet sit tag. Derfor kan det i mange tilfælde godt betale sig at få en tagrenovering i stedet for. Med en tagrenovering vil dit tag igen fremstå nyt og flot. Værdien af din bolig vil også højnes. Der findes flere forskellige former for tagrenovering. Hvilken der passer til dit tag, kommer helt an på, hvilket tag du har samt tagets stand og alder. Det er derfor vigtigt, at du rådfører dig med fagfolk.

Efterisolering af taget

Er din varmeregning høj, kan det være en god idé at kigge på husets isolering og i den forbindelse også på tagisoleringen. Får du efterisoleret taget, har du ikke bare mulighed for at mindske din varmeregning. Du vil også få et forbedret indeklima i din bolig. Du skåner samtidig miljøet, da der ikke længere siver så meget varme ud gennem taget. Der er altså mange fordele ved at efterisolere taget.

Rensning af taget

Er du ked af udseendet på dit tag, kan der heldigvis gøres rigtig meget, uden at hele taget skal udskiftes. Du kan blandt andet få taget renset for skidt og snavs.

Imprægnering og maling af taget

Herefter er der flere der anbefaler at taget imprægneres eller males. Både maling og imprægnering er med til at sørge for, at vand nemmere preller af taget.

Algebehandling af taget

Det kan også være en god idé at få taget algebehandlet, så mos og alger har sværere ved at gro på taget. På den måde kan tagets levetid forlænges, da store klumper af mos kan lave frostspringninger i taget om vinteren på grund af den høje fugtighed i mosset.

Pris

Prisen afhænger af, hvor stort dit tag er og af hvor meget der skal gøres ved dit tag. Mange steder har du mulighed for at få et gratis tagtjek, inden du beslutter dig for, hvad der skal gøres ved dit tag. Hvis du godt kunne tænke dig at få indhentet et tilbud på nyt tag – så kan du læse mere på dette site.

Skriv en kommentar