Forside

123Habita er vejen til at finde den rigtige ejendomsmægler

På Habita er alle Danmarks ejendomsmæglere samlet. Med unikke beskrivelser af mæglerne, salgsdata og anmeldelser er Habita stedet at gå hen for danskere, der har en ejendom at sælge.

  • Sammenlign mæglerne i dit lokalområde.
  • Kom hurtigt i kontakt med en eller flere mæglere.
  • Anmeld din mægler når du har solgt en ejendom og hjælp andre.

Vi ønsker dig held og lykke med at få din bolig vurderet – og solgt.

[find-estate]

Top 10 mæglere nær dig

[gps-top]

Sådan bruger du Habita til at finde ejendomsmæglere

Ovenover har du to muligheder for at finde ejendomsmæglere:

  • Søg via søgeboksen på by, postnummer eller navn på mægleren
  • Zoom ind på kortet for at få et grafisk overblik og mæglerne i dit lokalområde.

Vælger du søgeboksen, vil du lande på en søgeside der matcher det, du har søgt efter. Her vil du kunne klikke dig ind på de enkelte ejendomsmægleres præsentationssider på Habita. Vælg denne løsning, hvis du foretrækker at se mæglerne i dit lokalområde som en liste.

Vælger du kortet, vil du komme direkte til den enkelte mæglers side, når du klikker på mæglerens ikon. Mange af dem af vores brugere, der foretrækker kortet, kan godt lide at kunne se, hvor i byen de enkelte ejendomsmæglerbutikker ligger i forhold til hinanden. Ved at åbne hver mægler op i en ny side i din browser, vil du hele tiden have overblikskortet at gå tilbage til. På den måde kan du let sammenligne de forskellige mæglere med hinanden på hver sin side.

Anmeld ejendomsmæglere

Når du har brugt en ejendomsmægler til dit boligsalg, så giver Habita.dk dig en let mulighed for at anmelde mægleren. Dermed er du med til at hjælpe andre fremover, der står i samme situation som dig.

Det er ganske let at anmelde:

  • Du finder blot ejendomsmæglerens side her på Habita.
  • Øverst i højre hjørne finder du den lette anmeldefunktion, hvor du kan vurdere ejendomsmægleren ud fra 4 lette kriterier: Lokalkendskab, Salgsekspertise, Kommunikation og Forhandlingsevne.
  • Husk at være ærlig, og kom gerne med en kort begrundelse – en sætning eller to er nok.

 

Skriv en kommentar