Om Habita

Vi hjælper sælger med at finde mægler. Habita giver et komplet  og uafhængigt overblik over alle mæglere i Danmark.

Er du journalist/medie – læs videre her på vores presseside, hvor du finder al information om, hvordan du kan bruge Habita.

Vores målsætning er at give den hjælp og det overblik til boligsælgere, som vi selv ville ønske at vi havde haft, de gange vi selv har solgt boliger.

Vi presser ikke vores besøgende til at skulle kontakte tre mæglere – og vi lader i det hele taget boligsælgeren have fuld magt i forhold til, hvilke mæglere han eller hun vil kontakte.

Hvilken mægler er den rigtige for dig?

Med Habita vil langt de fleste boligsælgere hurtigt kunne indsnævre feltet af mulige ejendomsmæglere i lokalområdet til blot 1-3 stykker, der passer til ens behov og ønsker til, hvad en ejendomsmægler skal kunne.

For nogle er prisen vigtig, for andre er det et stort køberkartotek, for andre er det hurtige salgstider, andre igen søger mæglere med særlige kompetencer, fx specialisering i salg af andelsboliger.

Endelig er der nogle, der vil sælge helt eller delvist selv.

Få kortere vej til succes med at få solgt din bolig

Vi vil hjælpe alle, ligegyldig hvad dit behov er. Vi vover den påstand, at man med Habita vil kunne skære 80 % af mæglerne i ens lokalområde fra.

Det giver naturligvis en langt højere succesrate, allerede inden du har taget første skridt i processen med at få solgt din bolig. Denne service tilbyder vi naturligvis 100 % gratis til dig.

Hvorfor lavede vi Habita?

Vi har selv flere gange stået i den situation, som du nok står i nu: At skulle sælge en bolig.

Valg af ejendomsmægler er en temmelig alvorlig beslutning med store konsekvenser både i ens liv i salgsperioden – og for tykkelsen på ens pengepung på sigt.

Vi havde ikke nogen indsigt i mæglerbranchen, da vi skulle sælge.

Derfor måtte vi træffe valg i blinde – nogle gange med et godt resultat, andre gange med frustrationer til følge.

Undgå at sidde i hus til halsen på grund af forkert mægler

Vi har også set flere af vores venner, hvis liv er blevet underdrejet af, at de har valgt en forkert mægler – eksempelvis en mægler, der tager en bolig ind til en højere pris, end boligen kan sælges for.

Og resultatet: At boligen ikke sælges, men at man må ind i en smertelig process med prisjusteringer, hvor man aldrig får momentum tilbage, som man har, når der er en ny bolig på markedet.

Sådan er markedets psykologi ubarmhjertig.

Vores vision på længere sigt med Habita er at skabe en bedre ejendomsmæglerbranche, hvor de succesfulde mæglere er dem, der gør sig umage og laver et ærligt stykke arbejde, mens de dårlige ejendomsmæglere vil høre fortiden til.

Skriv en kommentar