3 ting CBD-olie kan afhjælpe

CBD-olie kendes også som cannabisolie og siges at kunne være med til at hjælpe f.eks. mod smertelindring. Det er produkter, som er meget oppe at vende for tiden. Der er ikke nogen umiddelbare farer forbundet med at tage CBD-olie, og det er ikke noget, du bliver høj af, selvom olien er udvundet fra cannabisplanten grundet den lave THC-værdi. Det er desuden lovligt at købe, da det netop indeholder under 0,2 THC. 

Du kan læse mere om CBD-olie hos bl.a. Canavita, hvor du også kan se et udvalg af forskellige CBD-produkter. Du skal dog have in mente, at det ikke er medicin, og du skal derfor være påpasselig med at tage det. Her kommer tre ting, som olien måske kan have en effekt på:

En bedre søvn 

Flere danskere oplever af forskellige grunde søvnmangel. Det kan være utroligt frustrerende ikke at kunne sove ordentligt. Da olien kan virke beroligende og afstressende, kan det måske påvirke din søvn positivt og forbedre den.

Mod smerter

Det kan også være, at du vil opleve, at CBD kan have en positiv virkning på smerter. Det kan være kroniske smerter som gigt, der ligesom søvnmangel kan påvirke livskvaliteten i en negativ retning. CBD-olie kan have en potentiel positiv virkning mod eksempelvis gigt og andre kroniske smerter som migræne og lignende. 

Mindre stress

Stress er en anden udfordring, som rammer en del danskere. For nogle mennesker kommer stress i perioder, mens der for andre er tale om kronisk stress, som er svært at slippe af med. CBD-olie kan muligvis være med til at kontrollere og reducere niveauet af stress i kroppen, mens det også kan afhjælpe bl.a. angst og panikangst.

Fælles for de tre er dog, at det er en god idé at rådgive dig med din egen læge for at se, hvilke løsninger der kan være mest optimale for dig, hvis du f.eks. oplever søvnbesvær eller smerter. CBD-olie er nemlig ikke et lægemiddel.

Skriv en kommentar