Få din bolig vurderet til en højere pris

Når man vælger at sælge, vil man typisk gerne sætte sin bolig til salg den højest mulige pris. Dog er det ofte svært at sælge en ejendom, hvis man ikke har en ejendomsmægler med ind over salget. En ejendomsmægler laver normalt sin egen vurdering af din bolig, og den sættes til salg for den pris, som han bestemmer. Dog er der mange ting, som man kan gøre for at få ham til at lave en endnu bedre vurdering af boligen. Først og fremmest kan man ordne de fejl og mangler, der er på nuværende tidspunkt i boligen. Er der huller i væggene, kan disse repareres, og er det på tide at skifte vinduerne, så er det også et godt tidspunkt at gøre det på, når man sælger boligen. Der er også en masse andre ting, som man kan vælge at gøre. Man kan f.eks. lave en tilbygning til boligen, hvis boligen i forvejen kun rummer få kvadratmeter. Dog kræver det, at man er villig til at lægge penge i et hus, som man alligevel skal sælge.

Hvordan vurderer en ejendomsmægler dit hus?

En ejendomsmægler har nogle ting, som de skal kigge efter, når de vurderer dit hus. Derudover skal de også lave nogle rapporter på huset som f.eks. tilstandsrapporten, der beskriver hvilken tilstand, som huset er i. Derfor kan det komme til at gavne dig i det lange løb, hvis du har renoveret boligen og gjort den klar til salget. En ejendomsmægler vurderer dog også din ejendom i forhold til, hvor den ligger. Her er der ikke så meget, som du kan gøre for at rette op på mæglerens vurdering, men du kan give dit bud på, hvorfor du synes, at boligen ligger et godt sted. Ofte vil boliger nær større byer blive vurderet til en højere pris, mens boliger langt ude på landet vil blive vurderet til en mindre pris. Dog kommer det også an på, om der hører et større areal af grund med til ejendommen. Et godt råd til dig, der skal sælge din bolig er at få den vurderet flere steder, inden du starter samarbejdet med en bestemt mægler for at få den bedst mulige vurdering af huset.

Tag et lån

Ønsker du også at renovere dit hus, inden du sætter det til salg, så er det en god idé at lægge penge til side allerede nu eller tage et lån via. Hurtiglaanene.dk.

Skriv en kommentar