Få råd til installation af solceller

Der er rigtig mange penge at spare ved at sætte solceller op på taget af dit hus. Desværre er det ikke en billig installation, men investeringen vil gøre dig stor økonomisk gavn i fremtiden. Læs med her for at få gode råd om dine nye solceller.

 

Mange fordele

Der er rigtig mange fordele ved at investere i en installation af solceller. Først og fremmest vil du kunne spare mange penge på din varmeregning, fordi du selv producerer størstedelen af elektriciteten til og opvarmningen af din bolig. Derfor bidrager solcellerne til, at du passer bedre på miljøet. Det betyder, at din bolig bliver mere miljøvenlig og bæredygtig, hvilket er utrolig attraktivt, når din bolig engang skal sælges. Mange nye boligejere sætter nemlig stor pris på en miljøvenlig bolig, så når du investerer i solceller, vil din bolig altså få en forøget salgsværdi. I mange tilfælde, stiger en bolig så meget i værdi, efter der er blevet sat solceller på taget, at installationen af anlægget vil blive tjent ind ved et salg.

 

Kan det betale sig?

Der er ingen tvivl om, at installation af solceller er en stor investering, og det er de færreste, der har så mange penge stående på kontoen, at de bare kan springe ud i projektet uden at låne penge til det. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, om investeringen kan betale sig for dig. Du kan med fordel lave et regnestykke, hvor du sætter besparelser op mod de omkostninger, du vil have ved lånet. Du kan stort set være helt sikker på, at solceller på den lange bane vil være en god og fornuftig investering, men det er en god idé at få klarhed omkring, hvor lang tid der vil gå, før pengene er tjent ind igen. Du kan med fordel undersøge mulighederne for at tage et lån til solceller hos forskellige banker og andre låneudbydere. Derudover skal du huske, at du gennem håndværkerfradrag kan få tilskud til installationen af dine solceller.

Skriv en kommentar