Føler du, at du har en lidt for kedelig have? Læs med her

Kigger du sommetider udover din have og tænker, at der mangler noget? Det kan være, at det er en velkendt følelse for dig, at der er et element, der bare skulle være i din have, men det er der ikke. Ofte kan man blive træt af det helt samme, og det kan være, at du er på sådan en jagt. En jagt efter noget nyt. Der er flere måder at få mere gang i din have, og vi kommer ind på nogle forskellige råd nedenfor.

Hvad med en trampolin?
En trampolin skaber liv i en have. Det skaber glæde og børnelatter. Hvis du har børn eller børnebørn, vil de helt sikkert også sætte pris på det. Hvis du ikke kan lide udseendet af en trampolin, der står lidt malplaceret i midten af det hele, kan du få en trampolin til nedgravning. Der findes forskellige farver og modeller, og det er ret sikkert, at du kan finde en, der passer til din smag. Du kan se læse mere om trampoliner på trampolin guiden.

Plante flere blomster

Det er måske mere tidskrævende og kræver mere af din tid, men det skaber naturligvis også mere liv i haven ved at plante nogle flere blomster. Hvis du er kreativ, kan du endda lave et slags mønster i, hvordan du planter dem.

Få flere møbler ude i haven

Det er en idé at få flere ting ude i haven, så dig og din familie automatisk også bruger mere tid ude i haven. Det kan være solsenge eller et nyt bord, så i kan sidde derude og spise morgenmad. Det gør noget ekstra ved ens dag at starte den ud med frisk luft. Der findes små bænke i forskellige stile, vintage eller moderne, og sådan en kunne du placere et sted i haven.