Har du problemer med at få solgt din bolig?

Mange har stået i den situation, hvor de har haft svært ved at få solgt deres bolig. Det kan nemlig være rigtig udfordrende til tider. Nogle gange handler det bare om at være heldig, men i mange tilfælde kan du også godt gøre noget selv for at optimere chancerne for, at det sker.

Gør din bolig mere indbydende for køber

Når du har problemer med at få din bolig solgt, kan du prøve at arbejde på at gøre din bolig mere indbydende. Du har måske boet der i mange år og føler dig hjemme, så for dig er din bolig rigtig indbydende. Men du skal altid prøve at sætte dig i købers sko. Du skal gøre alt hvad du kan, for at potentielle købere får øjnene op for din bolig.

  • Giv alle rum en kærlig hånd. Hvis nogle rum i hjemmet trænger til en kærlig hånd hist og her, er det et godt tidspunkt at gøre det på. Når en potentiel køber kommer og ser på din bolig, kan det nemlig være de mindste ting, der giver dem lyst til at springe fra. Få fikset det dørhåndtag som så længe har været løst, ordn de ledninger der stikker ud af stikkontakten osv. Den slags må detaljer vil gøre en kæmpe forskel, hvis de bliver fikset.

  • Skab hygge og varme. Når potentielle købere er til fremvisning på din bolig, skal de helst føle en hygge og varme, når de træder ind. De skal i hvert fald helst få en følelse af, at de føler sig godt tilpas. Det kan du sørge for ved f.eks. at kæle lidt ekstra for detaljerne. Køb et par fine sofapuder, pynt med nogle flotte stearinlys, sæt et buket blomster i vase eller sæt noget sødt tapet op på børneværelset. Hos Børnenes Kartel kan du få diverse ting til børneværelset til at gøre det hyggeligt.