Madoplevelse i historiske omgivelser

Skal du booke bord til en fødselsdag? Mangler du det perfekte æstetiske spisested til en hyggelig sammenkomst eller begivenhed? Gode madoplevelser handler om mere end bare den lækre mad, det handler også om omgivelserne, atmosfæren og æstetikken. 

Hos Drewsens får du de bedste madoplevelser, kvalitet og god stil samlet i en og samme pakke. Læs mere her. 

Et hyggeligt spisehus i Silkeborg eller Odense 

Drewsens spisehus finder du både i Silkeborg og Odense. Selvom du ikke bog i nabolaget, så er spisehuset en køretur værd. De to huse ligger i byernes smukkeste historiske omgivelser, og byder på meget mere end bare en madoplevelse. 

Her er plads til et hvert selskab, så uanset hvad du leder efter, så kan du booke et bord hos Drewsens. I Silkeborg er spisehuset lokaliseret i det smukke gamle rådhus og i Odense ligger Drewsens i den gamle historiske bank. 

Mere end bare et spisehus

De to huse byde på mere end bare lækker mad og drikke. Husene er sammensat med en designbutik, hvor du kan shoppe fede livsstils artikler fra Danmarks kendte og lækre brand Bang og Olufsen. 

Drewsens er ikke ligesom nogen anden cafe eller restaurant, som du har været på. At tage på Drewsens er en stor oplevelse i sig selv, hvor kvalitet, design og god mad kombineres og skaber den skønneste atmosfære. 

Kombiner din egen menu

Madudvalget hos Drewsens er altid udvalg nøje efter sæson, så du kun får de mest friske råvarer serveret. Der er masser af smagfulde retter på menuen, men du har selv mulighed for at kombinere dine favoritter fra kortet. 

Udover den gode mad, så er der naturligvis også masser af forfriskende drinks, cocktails og gode vine. Drewsens serverer også friskmalet lækker kaffe, som kan runde den perfekte middag af, inden I tager videre.

Skriv en kommentar