Nyt tag – derfor skal du vælge ståltag

Der kan være mange grunde til at vælge at lægge nyt tag på dit hus. Det vigtigste er selvfølgelig at sørge for, at have et tag der beskytter dit hus mod vind og vejr. Trænger dit hus til nyt tag så læs med her, hvor der kommer gode grunde til at vælge et ståltag til dit hus.

Let og billigt

Et ståltag er først og fremmest en billig og let løsning. En af de helt store fordele er, at det kan lægges direkte ovenpå dit gamle tag. Du slipper derfor for at bruge både tid og penge på, at skulle skaffe dig af med det gamle tag. Når du lægger dit ståltag, vil det gamle fungere som undertag, og det gør altså stadig gavn, selvom du ikke længere vil kunne se det. Den lette og hurtige montering er gode grunde til at vælge ståltag.

Et godt materiale

Selvom ståltag er billigere end mange andre tagtyper, betyder det ikke, at det er en dårligere kvalitet. Det er nemlig ikke materialet du sparer penge på. Et ståltag koster det samme som andre materialer, men fordi det er så let at arbejde med og kan lægges direkte ovenpå dit gamle tag, vil du spare penge på monteringen. Stål er et meget holdbart materiale, som kommer med 30-40 års garanti, afhængig af type og producent.

Mange muligheder

Ved at vælge et ståltag sikrer du dig mange muligheder for at vælge det tag, der passer til dit hus. Det gælder både med hensyn til farveudvalg og lakering. Derudover kan et ståltag leveres med lyddæmpende plader, hvilket er en oplagt mulighed for dig, der bor i støjende omgivelser. Uanset om det er en trafikeret vej, tog, fly eller noget helt andet, så vil et lyddæmpende ståltag give dig mere ro i hjemmet.  Så vælg ståltag hvis du ønsker en populær, billig og moderne løsning med mange muligheder.