Opgrader din have med brolægningssten

Leder du efter holdbart, holdbar og attraktiv landskabspleje til din have eller indkørsel? Overvej brolægning. Belægningssten (også kendt som pavers) er fantastisk alsidige. Læg dem for at skabe en haveterrasse, parkeringsplads i en indkørsel eller en havesti. Læg nye sten for at gennemgå et eksisterende brolagt rum eller introducere et nyt. Og det behøver ikke at være et helt brolagt område, hvorfor ikke oprette en sti gennem din græsplæne eller tilføje nogle trin til en græsset hældning? Når den er lagt, er dette landskabsarkitektur med lav vedligeholdelse næsten vejrbestandigt og vil se godt ud i årene fremover. Men hvor skal du starte dit brolægningsprojekt? I denne vejledning taler vi gennem de forskellige tilgængelige typer belægningssten samt nogle af de funktioner, vi skal kigge efter for at hjælpe dig med at finde din perfekte belægning.

Brolægningsplader

Dette er belægningssten i større format, der ofte bruges til haveterrasser og havestier. Nogle af de mere robuste brolægningsplader, såsom British Standard Paving, kan give et stabilt fundament for haven strukturer, såsom skure, drivhuse og hundekenneler. Du kan købe flere forskellige billige belægningssten her.

Brolægning

Asfalteringsblokke er formet som mursten, og så er de almindeligt kendt som blokbelægning eller indkørsel. De er mindre og tykkere end plader, hvilket gør dem til et populært valg for indkørsler. De fungerer også godt som dekorativ kantning omkring store brolagte områder, såsom terrasser. Komplement med kantstensten for at afslutte dit belægningsprojekt. Multipacker til asfalteringsblokke tilbyder klodser i enkelt størrelse eller blandet størrelse. Vælg den rigtige til dit blokbelægningsdesign. Tæppet sten er sten brostensbelægning forud lagt på en fleksibel måtte. Denne måtte kan trimmes, så den passer til den ønskede størrelse og form. De tilbyder en enklere måde at opnå et rustikt, brostensbelagt look uden at skulle lægge hver enkelt sten. Tæppet sten er ideel til akavet formede områder, såsom buede havestier (på billedet) og omkring havedammer.