Rejs til Sydafrika med familien og stik af fra hverdagen

Når man køber en rejse til f.eks. Sydafrika, kommer du ikke til at overnatte sammen med dyrelivet på savannen. Det kan dog lade sig gøre, men de fleste rejsebureauer lader turister bo omkring savannen. Ved at bo udenfor savanne sparer du en del tid, for ikke at sidde i bil fra et hotel. Men du kan køre direkte ind i parken. Det betyder at du får meget mere tid til at opleve Sydafrikas savanner. Det er en fed og anderledes måde at komme ud og opleve verden på.

Rejsen til Sydafrika giver dig rig mulighed for at se alting gennem vinduerne i bilerne

Udover at du naturligvis skal sidde godt på den 4-5 timers lange tur. Så skal du sidde godt i bilen, så du kan se naturen og de vilde dyr der passerer dig i løbet af safarituren. Det bliver der for det meste sørget for ved at du har mulighed for at få en vinduesplads. På den måde kan du få frit udsyn over savannen, og det spændende dyreliv, nu hvor du alligevel er på safari. Så rejs til sydafrika med africa tours.

Stik af fra hverdagen

Dine børn og resten af familien, vil elske dig for en ferie til Afrika. Ikke mindst fordi børnene tit ser og læser omkring de farlige dyr. Det vil jo være oplagt at komme ud og se virkeligheden. Madkulturen er anderledes i Afrika, hvilket giver barnet mulighed for udvikling. Det bedste af det hele er jo også, at når dit barn kommer tilbage fra ferie. Så har han/hun noget at fortælle i skolen/børnehaven. Hvem vil ikke lige synes at det var sejt at have en ven som har været i Afrika? Afslapning med dine nærmeste på høj plan, det kan man vist roligt kalde det.