Sådan kan du spare penge, når du skal flytte

En flytning er dyr, men lægger du tid og tanker i, kan du ved hjælp af planlægning spare en del penge, når du skal flytte. Vil du vide hvordan, så læs med her, hvor vi giver nogle gode råd.

Vælg flyttetidspunkt med omhu

Selvom man ikke lige umiddelbart skulle tro det, kan du spare en del penge, hvis du vælger tidspunktet for din flytning med omtanke.

Det forholder sig nemlig sådan, at det er billigere at flytte om vinteren frem for om sommeren. Sommeren er nemlig højsæson for både flytninger og boligkøb, hvorfor det også er dyrest at flytte i sommermånederne.

Flytter man derimod om vinteren, som er lavsæson, er der en del penge at spare.

Udover sæson, kan du også spare penge ved at flytte på specifikke dage frem for andre. Eksempelvis fremgår det, at det er langt billigere at flytte på en tirsdag, hvor man kan spare hele 15 procent på en flytning.

Har du altså mulighed for det, er det en god idé at bestemme hvilket tidspunkt du flytter på, og opnå store økonomiske fordele.

Spar hvor du kan

En flytning har, som nævn, mange omkostninger med sig. Det er en spændende tid, hvor man flytter til et nyt sted, og kan starte på en frisk.

Derfor kan man også have en tendens til at anskaffe sig mange nye ting. Og dét skal der selvfølgelig også være plads til.

Dog er det en god idé, at undersøge, hvilke ting man kan spare penge på ved at lave en dybdegående research. Et godt tip kan være at benytte sammenligningsværktøjer online, og forsøge at spare penge på de nødvendige, men mere basale, ting.

Et eksempel kan være maling. Maling er en basal ting, som dog er nødvendig når man flytter. Dog er det muligt at spare penge på maling uden at gå på kompromis med kvaliteten, hvis man har undersøgt det godt.

Der er forskellige udbydere af billig maling i høj kvalitet, og et eksempel herpå er malgodt.dk.

Lav en shopping-liste

En stor del af årsagen til, at flytning ofte bliver dyrt, er at man skal købe en masse ting. Shopping-turene ender også tit med, at man samtidig med de nødvendige ting, laver en masse spontane indkøb, som forøger udgifterne.

For at undgå en sådan situation, er det en god idé at lave en liste over alle de ting du skal bruge. Denne liste vil hjælpe dig med ikke at afvige for meget fra dit oprindelige mål.

På listen bør indgå alt, hvad du skal have. Det inkluderer alt fra helt små ting som knive, viskestykker, håndklæder samt sengetøj og linned til helt store møbler som garderobeskabe, sofa, seng og meget mere.

Listen vil nemlig ikke kun hjælpe dig med at undgå spontane køb, men vil også give dig et overblik over dine samlede udgifter, og hjælpe dig med at planlægge.

I forlængelse af shopping-listen, er det en god idé at lægge et budget. Dette vil vise dig hvor meget du maksimalt må bruge på din flytning i alt.

På denne måde kan du sammenligne dit budget med din shopping-liste, se hvor meget du maksimalt må bruge på indkøb til din nye bolig, og slette ting fra din liste, som du godt kan undvære til at starte med, og som du i stedet kan købe på et senere tidspunkt efter du er faldet til i dit nye hjem.

Skriv en kommentar