Sådan får du din garderobe under kontrol

Vi kender alle til det med at have en garderobe, der flyder over og er helt uoverskuelig. Du tager måske dig selv i nogle gange at rydde lidt overfladisk op, hvorefter det ligner et stort rod igen to dage senere. Det er hverken inspirerende eller motiverende med en garderobe, der ligner et kaos.

Glem ikke at rydde ud i din garderobe

Det kan godt være, at du nogle gange forsøger at rydde lidt op i din garderobe, så den ikke ser så rodet ud, men den kommer aldrig under kontrol, hvis ikke du også rydder grundig ud en gang imellem. Hvis ikke du rydder ud, vil du nemlig bare blive ved med at rykke rundt på dit rod. Du køber garanteret også jævnligt nyt tøj, som skal have en plads i din garderobe. Når du samtidig aldrig rydder ud, kan det ikke undgås, at det på et tidspunkt vil blive uoverskueligt.

Der er f.eks. ingen grund til at have tøj liggende, som du faktisk ikke kan passe eller som ikke er din stil. I stedet kan du give det væk eller sælge det.

Lav et nyt system i din garderobe

Hvis du gør det til en vane at rydde ud i din garderobe en gang imellem, vil den automatisk blive lidt mere overskueligt, fordi den ikke flyder over. Men du kan sagtens gøre det endnu bedre, for hvis du laver et nyt og bedre system til dit tøj, kan du ovenikøbet få et rigtig godt overblik, når du kigger ind i dit skab. Du kan f.eks. inddele dit tøj i kategorier og give det hver sin hylde, du kan lægge det i nogle flotte kasser eller noget helt tredje. Det handler om at finde et system, der fungerer for dig.

Hvis du har brug for nye fine ting til din garderobe, kan du finde det hos By Baunbaek.